UUSI, MODERNI, GLOBAALI


METALLITEOLLISUUDEN JÄRJESTELMÄ- JA KOMPONENTTITOIMITTAJA

Sisu Worx esillä Aamulehdessä

29.03.2014

Aamulehti (26.3.2014) huomioi näyttävästi Sisu Worx Oy:n ja Sisu Akselit Oy:n välisen liiketoimintakaupan sekä kertoi kaupan synnystä ja Sisu Worxin omistajista.

Tiedote: Sisu Worx osti Sisu Akselit Oy:n komponenttituotannon Hämeenlinnassa

26.03.2014

Metalliteollisuuden järjestelmä- sekä komponenttitoimittaja Sisu Worx Oy on ostanut Sisu Akselit Oy:ltä koneistusliiketoiminnan. Liiketoimintayksikön 25.3.2014 tehtyyn kauppaan sisältyy osaava tuotantohenkilöstö, joka jatkaa vanhoina työntekijöinä, sekä koko nykyaikainen tuotantolaitteisto. Hämeenlinnassa toimivan Sisu Worx Oy:n omistavat Pirkanmaalaiset konepajayrittäjät Joonas Tammisto ja Tommi Peltonen.

Kauppa luo markkinoille uuden toimijan, Sisu Worx Oy:n, jonka tavoitteena on kasvaa globaaliksi toimijaksi järjestelmä- sekä komponenttitoimittajana mm. ajoneuvoteollisuuteen. Lisäksi kaupan tarkoituksena on vahvistaa Sisu Akselit Oy:n keskittymistä raskaiden ajoneuvojen akselistojen tuotekehitykseen, suunnitteluun, kokoonpanoon sekä maailmanlaajuiseen markkinointiin.

Suomeen syntyy nyt yksi merkittävimmistä keskiraskaista konepajaryhmistä: Logistic Oy, ST-Koneistus Oy sekä Sisu Worx Oy. Tämä mahdollistaa yritysten vastaamisen kilpailuun volyymiedun ja kevyen organisaation tuomalla kustannustehokkuudella. Yritykset jatkavat täysin itsenäisinä.

Sisu Worx Oy on nykyaikainen konepajayritys. Yrityksen laaja sekä moderni konekanta mahdollistaa laadukkaan sekä kilpailukykyisen koneistusliiketoiminnan. Ensimmäisen vuoden budjetoitu liikevaihto on 5m€ ja sen palveluksessa on 30 henkeä.

Sisu Akselit Oy on Marmon Highway Technologies (MHT) ryhmään kuuluva yritys, joka on osa Berkshire Hathaway yhtiötä ja toimii maailmanlaajuisesti raskaan ajoneuvokaluston laite- ja palvelutoimittajana. Yrityksen liikevaihto vuonna 2013 oli 27m€ ja sen palveluksessa oli noin 80 henkeä.

Lisätietoja:


Toimitusjohtaja Niko Suomela, puh. 050- 405 9177
Sisu Worx Oy


Antti Majamaa, puh. 040 – 450 1519
Marmon Highway Technologies / Sisu Akselit Oy